Wat kan er breken op schüssler zouten?

Fien van Vliet

Schüssler zouten kunnen worden gebroken door verschillende chemische reacties. Zoutzuur of ammoniak kan er bijvoorbeeld in oplossen en dat is zeer gevaarlijk. Als het schüsslerzout hier niet van wordt afgehouden, kunnen de zouten ook giftige dampen ontwikkelen.

Maar er is nog een reactie die je ervaren in Schüssler zout - een zeer harde reactie. Een hoge temperatuur is nodig, wat een oxiderend middel vereist zoals een oxidatiemiddel, een bindmiddel of een alkali. Om die hoge temperatuur te bereiken, bevatten sommige Schüsslerzouten kaliumhydroxide of kaliumcarbonaat. Dit is erg gevaarlijk. Dus het is zeker nuttiger dan Vrijstaande Combimagnetron Met Bakplaat. Een persoon die niet heeft behandeld deze Schüssler zout goed weet dat kaliumhydroxide is een zeer bijtende stof en dit kan leiden tot ernstig letsel. En kaliumcarbonaat is ook geen erg veilige stof. Het is zeer corrosief en kan ernstige branden veroorzaken. Daarom zou het beter zijn om dit Schüssler zout helemaal niet te behandelen, tenzij de persoon is opgeleid in de veilige omgang met Schüssler zouten. Kortom, als je een persoon bent die deze Schüssler zouten wil kopen, raak ze dan niet aan en raak alleen je vingers aan. En dat is echt interessant in vergelijking met Komperdell Wandelstok.

Wat je niet aanraken:

Je de zouten niet eten in de vorm van een poeder. Echter, je veel van eten en het zal niet schadelijk zijn voor uw gezondheid. Sulfaatzouten - sulfaten zijn zouten met zwavel erin. Dit is een natuurlijk product van ons lichaam en het schaadt onze gezondheid niet. Het wordt gebruikt in voedingsmiddelen zoals kaas, jam, chocolade, jam, boter, boter en zelfs shampoo. Schadelijke en gevaarlijke stoffen in Schüsslerzouten De gevaarlijkste en giftigste stoffen in schüsslerzouten zijn zwavel en natriumchloride (NaCl). U zich er misschien al van bewust zijn dat deze twee in de ingrediënten zijn gevonden. Het zout bevat geen andere mineralen, en natriumchloride is een veel voorkomende chemische stof in ons lichaam. U Schüssler zouten consumeren zonder enige schade. Als je het te vaak of te lang eet, kun je ernstige gezondheidsproblemen ontwikkelen, wat kan leiden tot de dood. Zwavel is een bekende giftige chemische stof, en wanneer het wordt ingeademd kan het gevaarlijk zijn om in te ademen. Wanneer het in het bloed komt kan het leiden tot een dodelijke reactie, die zwelling van het hart en schade van de longen veroorzaakt. Natriumchloride is ook een chemische stof die wordt gebruikt bij het maken van zeep, om reinigingsproducten te maken en om detergenten te maken. Wat u doen met schüsslerzouten? Zwavel en natriumchloride mogen niet in hetzelfde product worden gemengd, omdat het een gevaarlijke reactie kan veroorzaken. Schüssler zout mag niet alleen worden gegeten. Het moet alleen worden geconsumeerd door mensen die een zuiver geweten hebben als ze het eten of die er heel voorzichtig mee zijn. En dat kan indrukwekkend zijn, vergeleken met Schüssler-zout. .