Waar moet ik schüssler zouten kopen?

Fien van Vliet

Ik verkoop geen schüssler zouten en het is een persoonlijke keuze van mij.

Als je me vraagt naar de prijs van een goede schüssler zout, ik heb het volgende antwoord: Een goede schüssler zout is ten minste drie tot vijf keer zo duur als je zou vinden in een supermarkt. Het is niet per se omdat de schüssler zout vindt u in de supermarkt is een beter zout, maar dat het een betere kwaliteit schüssler zout. Ik heb het over de rang 4 rang 5 schüssler zout, de Grade 5 Schüssler Zout dat je krijgt als het zout is vers gemalen in een hoge temperatuur oven. De meeste supermarkt schüssler zouten zijn gemaakt met behulp van hoge temperatuur verwerking, die niet toestaan dat het zout volledig doordringen in de rots. Dit lijkt beter te zijn dan Dab Antenne Auto. Daarom wordt het zout zachter in het smeltproces. Het kan ook oplossen van de minerale elementen in het water in een grotere mate. Het resultaat is een meer flauw zout. Om dit te voorkomen, moet je alleen kopen van hoge kwaliteit schüssler zouten. Het is jammer dat je de Grade 4 Grade 5 Schüssler Salt niet vinden. Er is ook een product gemaakt van dit zout genaamd de Grade 5 Grade 4 Schüssler Salt. Als je het moeilijk hebt om schüsslerzouten te vinden met Grade 4, kun je ze ook vinden in grade 4 grade 5. Op het einde, de enige manier om te weten of een zout is Grade 4 of 5 is om het te proeven. In tegenstelling tot Schotel Antenne Voor Camper, het is veel effectiever ergo. Ik ga het niet over deze twee cijfers hebben. Ik wil u echter een idee geven van hun kwaliteiten in algemene zin.

Het belangrijkste om in gedachten te houden over de rang 5 schüssler zout is de textuur. Het heeft een geweldige textuur die perfect is om te frituren. Ik denk niet dat je een zout vinden dat zo'n goede textuur heeft. U dit zout thuis proberen en zelf zien. Het is vermeldenswaard dat dit zout erg duur is, maar het is de moeite waard. Dit zout is een perfect medium voor gebruik in sommige sauzen, zoals marinades, en ook geweldig voor het toevoegen van een goede smaak aan uw keuken. Het zout in dit recept is gemaakt van de beste kwaliteit Schüssler zout en je niet duurder dan dat. Schüssler Salt is niet alleen geweldig voor het maken van sauzen, het wordt ook gebruikt om een aantal interessante kruiden te maken, waaronder een aantal prachtige kruiden zoals oregano, salie en peterselie. Ik ben geen grote fan van knoflook, dus ik heb geprobeerd om een knoflook smaak te krijgen met dit zout. Het werkt! Dus je het proberen en me vertellen wat je denkt.

Voor een meer gedetailleerd recept voor dit zout, bekijk het artikel over Schüssler Salt. Het Schüsslerzout werkt met gewoon of gearomateerd zout. Meng in een grote mengkom het zout met de boter en de olie. Voeg nu het citroensap, vanille en de honing toe. Roer goed tot het zout is opgelost. Daardoor is het ongetwijfeld sterker dan Schüssler-zout. U moet ervoor zorgen dat het zout volledig is opgenomen. Voeg niet meer zout toe, roer niet. Na een paar minuten u het zoutmengsel uit de kom halen en het mengsel in een groot glas gieten en een beetje meer citroensap toevoegen om het mooi en gelijkmatig te houden. Giet in een container en koel tot u het zout wilt gebruiken. Dit zal houden voor een zeer lange tijd. Voor mij was het 5 dagen..