Waar moet ik bij het kopen van schüsslerzouten op letten?

Fien van Vliet

kijk naar het product, niet naar de fabrikant. Schüssler zouten worden verkocht door het gewicht (niet door de naam), en ze zijn het gemakkelijkst te vinden. Dat is het makkelijkste deel. Het moeilijkste deel is om de exacte metingen en verhoudingen van de Schüssler zouten die u wilt achterhalen. Er zijn bijvoorbeeld drie soorten Schüsslerzout. Schüssler zout uit Nederland (Kloster-Biegen) komt in twee verschillende hoeveelheden, een in 1/2 gram en een op 1 gram. Deze heten respectievelijk S1, S2 en S3. Ik zal gaan in de metingen voor elk in een minuut. Maar laten we het eerst hebben over de verschillende soorten Schüsslerzouten.

Het S1 zout

Dit is het zout dat in Nederland, Duitsland en België te vinden is. Het wordt verkocht in de vorm van een granulaat met een gelijk aantal kristallen per gram. Je hebt ze misschien gezien op de supermarkt plank, en je ze gemakkelijk kopen door de gram. Ze kosten een beetje meer, maar ze zijn overal beschikbaar en hun ingrediënten zijn eenvoudig. S1 is een zeer stabiel zout en is overal te vinden. De meeste mensen, echter, de voorkeur aan hun eigen schüssler zouten te maken door het toevoegen van salpeter. U het vinden bij uw lokale supermarkt. U salpeter kopen op het internet of bij een lokale apotheek. Je hoeft alleen maar salpeter toe te voegen aan het gedestilleerde water en goed te mengen. S1 is zeer stabiel en het reageert niet met iets behalve water. Het heeft geen toxiciteit en is volledig vrij van chemicaliën.

Ik heb een korte video gemaakt om je te laten zien hoe je salpeter maakt van gedestilleerd water. In tegenstelling tot Dab Antenne Binnenshuis is het daarom veel geschikter. Deze salpeter is zeer eenvoudig te maken, en kan worden gebruikt in een breed scala van gerechten van pasta sauzen en sauzen voor salade, om brood. De salpeter is zeer stabiel omdat het vrij is van gechloreerd water. Het is ook zeer stabiel in warm water. Als u gedestilleerd water toevoegt aan het mengsel van salpeter en water, zal de salpeter niet zo snel van temperatuur veranderen als in een koud waterbad. De salpeter heeft dezelfde fysieke eigenschappen als tafelzout, en het is een zeer populair ingrediënt in de meeste restaurantgerechten. Dit onderscheidt dit artikel van items zoals Barkruk Eettafel.. Ik heb het recept van salpeter hier opgenomen voor het geval het nuttig is voor jou. Toch is Afkicken Neusspray Tips een test waard. U de salpeter ook in een fles of container op de plank van uw lokale supermarkt. Ook kan Schüssler-zout een begin zijn.. Voeg het gewoon toe aan het water in een kleine hoeveelheid, voeg een snufje zout toe en laat het schikken. Dit is waarschijnlijk een goed uitgangspunt om een idee te krijgen van de ingrediënten. Wanneer het water in het bad warm is (rond 75°C, rond 68°F), voeg de salpeter toe, roer en voeg een theelepel honing toe. Laat het water settelen voor een paar uur, neem dan uit het bad, goed spoelen, en je hebt schüssler zout! Een paar weken terug kocht ik mijn eerste echte schüssler zout en zijn loving it sindsdien! Ik vond het zeer veelzijdig voor alles van soep tot pasta sauzen..