Over mij

Fien van Vliet

Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik kan vertellen dat sommige van de andere chemici niet zo blij zijn om de echte geheimen achter deze kostbare stof te laten zien. Schüssler zouten zijn enkele van de beste zouten rond. Ze kunnen worden toegevoegd aan voedsel, dranken, als ingrediënten voor een breed scala van dingen en zelfs gebruikt om medische medicijnen te maken. Het belangrijkste om te onthouden over schüssler zouten is dat ze heel nuttig kunnen zijn in de keuken. Ik denk dat de reden waarom dit het geval is te wijten is aan het feit dat schüssler zouten zijn de eerste van alle natuurlijke materialen die ik ooit heb gezien. Schüssler zouten hebben helemaal geen geur en hebben weinig smaak. Ze worden niet alleen gebruikt als levensmiddelenadditieven, maar ook als conserveringsmiddelen. Het is een van de dingen die de meeste van de chemische industrie niet kan begrijpen..

In sociale media vind je mij als actief lid van de M-Net Community en op Facebook en Instagram.

In deze blog bespreek ik de chemie van sarsaparilla (het zout gemaakt van de zaden van Schüssler's scotchberries), de productie en het gebruik van dit zout voor het behoud van scotch en zijn andere toepassingen, en het proces waarmee sarsaparilla is uitgegroeid tot een van de meest gebruikte en op grote schaal geëxporteerde dranken in de wereld. Ik probeer de technische aspecten van hoe je een whisky te maken te vermijden, en in plaats daarvan proberen om de chemische processen die betrokken zijn bij de voorbereiding van een echte scotch te presenteren. Het bevat ook een groot deel van de informatie over de wetenschap van sarsaparilla (zoals uitgelegd in mijn boek, "Een gids voor de Schotse cultuurindustrie in Zuid-Afrika en Zimbabwe"). Veel van mijn berichten, zoals deze, zijn op een wekelijkse basis en dus moet ik mijn informatie te krijgen van een verscheidenheid van bronnen..

Ik heb veel ervaring omdat ik ze gebruikt voor meerdere jaren. Ik heb een zeer gedetailleerde informatie en gedetailleerde artikelen over de vele verschillende soorten zout, waaronder Schüssler en Schüssler-Maltodextrin. De informatie vindt u hier. U vindt er een zeer lange introductie, evenals de foto's die ik gebruikt om te laten zien hoe de Schüssler zout wordt gemaakt en de verschillen tussen de verschillende soorten. Ik heb ook een meer persoonlijke, meer gedetailleerde uitleg van waarom ik de blog gemaakt.

Ik hoop dat je mijn blog informatief en nuttig. Als u opmerkingen of vragen hebt, laat dan een reactie achter op de blog. En vergeet niet om deze blog te delen met andere lezers. Als je dit leuk vindt, deel dan met je vrienden. Als u deze blog leest, hebt u waarschijnlijk iets nieuws gevonden om te lezen. Zo niet, klik dan op de "delen" knop rechtsboven in de blogpost om dit te delen met je vrienden..