Hoe gebruik ik schüssler zouten?

Fien van Vliet

Begin met een kleine dosis, wennen, en neem dan meer als je lichaam klaar is voor meer. Op deze manier u gebruik maken van dezelfde hoeveelheid Schüssler zouten voor een lange tijd en geen effect voelen. Dus waarom niet beginnen met het nemen van een kleine dosis?

Wanneer u schüsslerzouten online of in uw plaatselijke supermarkt koopt, is het label meestal in het Nederlands, maar veel van de ingrediënten kunnen in het Engels worden vertaald. Schüsslerzout is bijvoorbeeld meestal gemaakt van calciumchloride, magnesiumchloride en natriumchloride, maar het bevat ook enkele andere mineralen zoals natriumcarbonaat en natriumbicarbonaat. Het zout wordt meestal verkocht als een tafelzout (natriumchloride / natriumchloride / natriumbicarbonaat / calciumchloride), wat betekent dat je water of andere zouten toe te voegen aan het om een vloeibare, zout gebaseerde oplossing te maken, en meng het met water en bewaar het in een glazen pot. Het Schüssler-zout kan worden gebruikt in recepten (bijvoorbeeld saladedressings, dressing, sauzen), maar het komt ook heel vaak voor in keukenartikelen (bijvoorbeeld kruiden- en specerijenpoeders), waaronder tandpasta's, deodorants, anti-transpiranten en anti-transpirant druppels. U het zelfs gebruiken als ingrediënt in dranken zoals mineraalwater of water gemengd met zout.

Er is geen reden dat je niet zomaar Schüssler zouten voor een korte periode nemen zonder je zorgen te maken over de effecten.

Als u het kleinste bedrag neemt, zult u zich waarschijnlijk beter voelen. Je moet waarschijnlijk beginnen met een dosis van 5 gram of 10 gram. Er is echter geen reden waarom u schüsslerzouten gedurende een paar dagen niet gebruiken. Er is geen specifieke aanbeveling over hoe lang ze te nemen, maar ik zou beginnen met 5 dagen en werk je weg tot de maximale aanbevolen duur. Schüssler zouten zijn een zeer goed voorbeeld van wat ik het over heb in dit artikel. In tegenstelling tot Hangmat Kat Radiator is het dus merkbaar nuttiger. Sommige dingen om te onthouden bij het gebruik van Schüssler zouten: Als u allergieën hebt of een andere medische aandoening hebt, moet u waarschijnlijk met een arts praten voordat u met Schüssler-zouten begint. Als u problemen ondervindt met Schüssler-zouten of een ander product of proces dat u gebruikt, neem dan contact op met uw arts, vooral als u een medische aandoening heeft of als u allergieën heeft. Je moet in staat zijn om het product te krijgen in een lokale drogisterij. Ik heb gezien dat sommige mensen met astma nemen Schüssler zouten en het werkte geweldig voor hen, maar je moet weten dat uw symptomen kunnen verbeteren na verloop van tijd en je moet ervoor zorgen dat de follow-up met uw arts om ervoor te zorgen dat u niet allergisch bent voor het. Op het einde, moet je nog steeds veilig met Schüssler zouten, maar het is altijd het beste om te praten met een arts voordat u ze gebruikt. De Schüssler Salt Company maakt al vele jaren Schüssler-zouten voor mensen en ze weten wat ze doen. Zolang u hun instructies opvolgt en hun aanbevelingen opvolgt, mogen er geen problemen zijn met Schüssler-zouten voor u. Ik hoop dat dit helpt u om de verschillen tussen de verschillende producten die u waarschijnlijk te vinden bij een drogisterij te begrijpen en ik hoop dat dit u zal helpen om te beslissen welke van de vele verschillende producten geschikt is voor u en voor u om te beslissen wat u wilt gebruiken en hoe vaak. Ik heb ook links naar een aantal nuttige reviews op het product op de zijbalk van deze pagina. Vergeleken met Schüssler-zout is het dus merkbaar succesvoller.

Schüssler Zout vs. Natuurlijke Schüssler Zout Ingrediënten Schüssler Salt Ingredients worden op de etiketten in aflopende volgorde vermeld in gewicht van het zout of poeder..