Heeft u tips over het gebruik van schüssler zouten?

Fien van Vliet

Raak niet verslaafd aan schüssler zouten!

Schüssler zout is een soort natriumzout gemaakt van de schüssle boom. Het zout is wit, met een gouden tint, wanneer vers en droog. Schüssler zouten worden gebruikt om verschillende soorten zalven te maken, waaronder veel huishoudelijke producten. Schüssler zout heeft ook veel voordelen voor de gezondheid. Het volgende gaat over de verschillende gezondheidsvoordelen van schüsslerzout.

Zout bevat elektrolyten – het helpt bij het houden van uw lichaam vocht en voorkomt uitdroging. Natrium- en chloride-ionen zijn essentieel voor een gezond lichaam. Zouten die rijk zijn aan natrium wordt gezegd dat gezond is. Schüssler zouten bevatten naar verluidt ook veel mineralen, waaronder kalium, magnesium, calcium en magnesium. Wat kan er breken op schüssler zouten? Deze mineralen zijn nodig voor een gezonde hersenfunctie en helpen bij het reguleren van stemming. Schüssler zouten kunnen ook helpen bij het balanceren van hormonen in het lichaam. Schüssler zouten kunnen worden gebruikt als voedingssupplement voor mensen met chronische nierproblemen. En dat zal het vermelden waard zijn, als je het vergelijkt met Schüssler-zout vergelijk.. Schüssler zouten zijn aangetoond dat goed zijn voor de nieren, dus ze zijn goed te gebruiken in de aanwezigheid van chronische nierziekte. In het algemeen moeten we echter voorzichtig zijn met het gebruik van zouten in overmaat. Schüssler zouten, net als andere voedingssupplementen, kan leverschade veroorzaken en kan maag-darmproblemen en andere complicaties veroorzaken. Schüssler zouten zijn erg goedkoop, maar mensen met een nierziekte en andere chronische nierproblemen zijn gevoeliger voor hen, en er zijn veel negatieve effecten van het nemen van hen. Er is een groeiend aantal mensen die beginnen te geloven dat de supplementen die ze nemen, die veel zout en cafeïne kan zijn, gunstige effecten op hun gezondheid kunnen hebben en niet zo schadelijk zijn als eerder gedacht. Ze gebruiken deze supplementen en zijn zich niet bewust van de risico's.

Dit is een geweldige blog over Schüssler zouten. Het geeft een goed overzicht van verschillende merken en beschrijft ook hun voordelen. Ik raad je aan om het zorgvuldig door te nemen om ervoor te zorgen dat je niet meer neemt dan je zou moeten. Ik zal proberen om wat meer detail te geven voor elk ingrediënt. Ik zal een tabel voor een aantal van de ingrediënten, zodat u lezen welke veilig zijn om samen te nemen en welke niet. De lijst is in de onderkant van de post. Ingrediënten in Schüssler Zout Menthol Menthol is het belangrijkste ingrediënt in Schüssler zouten, want het is ook een populair ingrediënt in rookloze tabak. Het staat bekend als menthol. De reden waarom is dat het niet zo verslavend als tabak tabak, dus het is beter voor de longen..